20.04.2024
 
וילה נצרת - מלון בוטיק ומסעדה חדשה

 

 

מאת פולי ורדי

"וילה נצרת" הוא מלון בוטיק חדש ומקסים, הנמצא בלב העיר העתיקה, באזור המעיין, צעדים ספורים מכנסיית הבשורה היוונית אורתודוכסית. המלון, בבעלותם של אמיר וננסי שחאדה, היה בגלגולו הקודם בית ספר יסודי, וכיום הוא מכיל 18 חדרים הפרושים על שתי קומות.

אמיר, בוגר מגמת אדריכלות באוניברסיטת תל אביב, שם דגש מיוחד על השילוב בין שימור הבניין הישן לצד חידושים עיצוביים וטכנולוגיים, והיד האוהבת שלו ניכרת בכל פינה: באבנים החשופות, בדלתות המסיביות, ברצפות העץ, בחלונות המקושתים המעוטרים בזכוכיות מצוירות, בכדי החרס השופעים צמחייה ובלובי המקושט בתמונות משפחתיות.

ננסי ואמיר מציעים אירוח אישי ומקצועי, חדרי המלון מרווחים ומרוהטים בפשטות ובנוחות ומתאימים לזוגות ומשפחות. וארוחת הבוקר מוגשת בחצר פנימית יפה וכוללת לחמים, גבינות, ירקות, ריבות ושתייה חמה וקרה.

לפני כחודשיים נפתחו במלון בר ומסעדה ערבית אותנטית הפתוחה לאורחים ולקהל הרחב. אמיר שחאדה, הבעלים, מספר לנו שצעירי נצרת שבים לעיר ופותחים בה מלונות ומסעדות גורמה איכותיות כדי שלתושבי העיר והסביבה יהיה היכן לבלות. ואכן, באיזור כיכר המעיין תגלו שנצרת מציעה הרבה יותר מחומוס ושיפודים. הכיכר רחבת הידיים מוקפת במסעדות נחמדות ובתי קפה מצוינים.

מסעדת Villa Nazereth מתמחה באוכל ערבי אותנטי בניצוחו של השף מישל טנוס, ומציעה מבחר עשיר של סלטים, המתבססים על התוצרת המקומית והמוגשים עם פתיחת הארוחה, ומנות ביניים מיוחדות כגון: טחול כבש ממולא בפטרוזיליה, שום וצנובר, לשון עגל במרינדה, מוח עגל אפוי, ולמעוניינים (בהזמנה מראש) - שוק טלה על אורז וצנובר. וכמובן מנות עיקריות איכותיות.

פתיחת המסעדה מעשירה עבור האורחים את החוויה התיירותית בחוויה קולינארית איכותית.

מחירי הארוח במלון - 400-500 ש"ח ללילה לזוג.

מחירים במסעדה - פלטת הסלטים 40 ש"ח לסועד, מנות ביניים 45 ש"ח למנה, מנות עיקריות 80 - 100 ש"ח למנה.

טלפון להזמנות: 04-6000569 

 

02/12/2012